Colemont

In the spotlight

Lotus Liva

Lotus Liva, de houtkachel volledig naar uw wensen...

Maak kennis met de vernieuwde populaire Liva reeks van Lotus!

Lotus Liva is een serie van moderne houtkachels met een hoog rendement en een zuivere verbranding. Net als de meerderheid van de producten uit het Lotus assortiment dragen deze houtkachels het Nordic Swan label. Zo weet u dat uw houtkachel steeds voldoet aan de meest strenge en actuele ecologische normeringen.

De vernieuwde Liva reeks behoudt de beste elementen uit de vorige reeks, zoals de fantastische verbrandingstechniek en het elegante design.

Nieuw in de reeks is het redesign van de deurgreep en het redesign van de hendel voor de luchttoevoer. Met het unieke sluitmechanisme Comfort Soft Close weet Lotus te innoveren door een comfortabel en veilig sluitsysteem te introduceren dat vergelijkbaar is met het sluitmechanisme van de deuren van uw wagen.

De reeks bestaat uit drie basis modellen, in verschillende hoogtes met telkens variaties in verschillende uitvoeringen.

Lees meer

Warme weetjes

Een zo zuiver mogelijke verbranding is het streefdoel van wie professioneel met haarden en kachels bezig is. Dat resulteert immers in minder brandstof en een zuiverder uitstoot, een win-win voor de klant en voor het milieu. Bij Colemont mag u altijd rekenen op proper advies!

Lees meer